Naast Online Kassa bieden wij ook ERP software.

Gevestigd in Hoorn levert AIS Groep Turnkey Automatisering Solutions. Automatisering is meer dan alleen het gebruik maken van een software systeem. Goede automatisering leidt tot het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van processen. Het bestaat uit het continu ter beschikking hebben van up-to-date data en zorgt voor het verkrijgen van de juiste informatie op de juiste momenten. Automatisering levert zo een essentiële bijdrage aan het rendement van uw onderneming.

Onze logistieke en financiële ERP software en diensten richten zich op maximaal rendement en volledige beheersing van alle bedrijfsprocessen. Op basis van een volledig ERP platform is een automatiseringsraamwerk gerealiseerd wat organisaties optimaal ondersteunt. AIS Groep beschikt over veel kennis en ervaring in diverse sectoren. Hiervan profiteert u bij het gebruik van de logistieke software en in  optimalisatie van processen, als bij beheersen van en inzicht hebben in uw organisatie.

Ook in het operationele gebruik is ondersteuning vaak wenselijk in de vorm van het up-to-date houden van uw artikeldata en het uitwisselen van order- en leveringsinformatie met uw afnemers en leveranciers. Middels de ERP software verzamelt u een schat aan informatie over uw eigen onderneming. U wordt op basis van deze gegevens standaard voorzien van Key Performance Indicatoren die u nodig heeft om optimaal te ondernemen en tijdig geïnformeerd te zijn omtrent kansen en bedreigingen.

Wilt u meer weten over wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan ook een kijkje op onze website www.ais-groep.nl.

AIS Groep leverancier van logistieke en financiele software